Vážení hráči,
Dne 29.03.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.284. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit.
Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení.
Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Ono se klidně může stát, že se divy bořit vůbec nebudou... pokud se nemýlím, na Ný je vzpoura, takže vlastně 12 hodin oznamuješ, že si možná půjdeš pro město... takže dost času pro beton. Viz Iota - tam řádu Fénixe zbývají do sedmi divů poslední dva a bohužel vinou vzdálenosti a vzpoury je naprosto nemyslitelné div ubourat.
Cca 8-13 hodin ohnivky... z jiného moře do moře, kde útočící aliance má cca 100 měst (u hranic z moře, odkud útoky jely) a bránící aliance (která tam má ty divy) přes 550 měst... ale zacházíme mou vinou mimo téma :hmm
Nejspíš máš nový úkol) RITABEN jednu věc, já piráty nerozpustila... dala jsem práva prvním deseti hráčům a musel to udělat někdo z nich... mě samotnou to nemile překvapilo, protože na foru, jsme měli uložené kontakty pro příští svět. takže kdo by si u mě chtěl nechat kontakt na příště, tak at mi napíše osobku...