Jdu si trochu plivnout na jeden spolek, co mě asi nemá v lásce. Řekl bych, že jsou téměř všichni v pohodě až na jednu vyjimku, ale kdo ví. Třeba tech ubrečených tam je víc.
Hraju od začátku světa sám. Vzal jsem k sobě jednoho hráče, abych si měl s kým povídat a taky proto že bylo nesmyslný, aby šel k jiné Alianci, když byl hned vedle mě. U jiných bych ho hned dobyl.
Zvaly mě k sobě všechny okolní Aliance a některé i z daleka, vše v naprostém klidu. Co tu ale předvádí jeden hráč to mi hlava nebere. Chápu, že jeho Aliance
Barbaři válčí s kdekým a že by se jim hodila nějaká pomoc. Určitě to nemaj lehký a snahu získat mě na svou stranu beru spíš jako snahu získat nějaké zkušenosti, než pomoc na bitevním poli. Jak by jim jeden hráč mohl pomoc že jo.
Ale abych potom musel číst tohle?! :
Long dne 15.12.16 v 22:19
čik pane ubrečenej,
budu docela rád když se začneš chovat jako dospělej a nebudeš si měnit názvy měst na nesmyslný hesla. Spolupracuju tu s jediným hráčem a pokud toho k jednomu šnekovi sehnal víc, neznamená to, že jdu proti svým zásadám. Narozdíl od toho vašeho zoufalýho spolku jsem všeho dosahl sám (až na jednoho posledního šneka) a bude o dost hůř, dobiju vás všechny jak jsem psal od samého začátku.
Fantuc dnes v 05:07 hod.
ses lhar a kdovi jestli ne podvodnik s multiuctama a proc machrujez ze ses na vse sam kdyz to neni pravda a nebylo to poprve co ti pomahaly dalsi hraci ses trapnej lhar az neceho dosahnes sam tak machruj jinak je celkem moje vec jak si menim mena mest a uz me nepis protoze s nepoctivejma hracema si nemam co psat)))
Long dnes v 11:27 hod.
nahlas si mě na podporu. Žádný multiúčty nemám, to lze lehce zjistit. Neumíte to vůbec hrát a brečíte na všechny strany. Pane bože oni maj za ..... (to jsem musel smazat

) 4 Aliance a brečej že mi někdo pomohl - uvědom si co píšeš chlapečku a hlavně se nerozbreč. Do města a do všech měst jsem vám sedl sám. Spolupracuju tu jenom s
martinecpepa a co sežene je jeho věc. Velkou podporu jsem měl jen jednou a jinak vše děláme ve 3 lidech tak tu nekecej nesmysly. Raději restartuj a jdi si hrát s panenkama.
Budu moc rád, když mě zdejší ADMIN prověří účet, jestli nepodvádím. Pokud porušuji pravidla Fora tou skopírovanou zprávou, rovnou se za to omlouvám a už sem nic podobné nedám. Pokud výše jmenovaný nějakým způsobem porušuje pravidla, budu rád když ho někdo jen upozorní - já o blokace hráčů nemám zájem.