Vážení hráči!
Dne 29.08.2023 nový svět - Nesebar otevře své brány. Přidejte se do válek na světě s Divy světa
Více informací najdete na herním fóru
Vážení hráči,
Dne 05.10.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.297. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit.
Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení.
Nemrtví povstali! Válka je před branami! Hádes se vrátil a pomocí své armády nemrtvých, kterou k nám posílá svým portálem, se snaží šířit chaos a ničit náš svět!
Je vašim úkolem s pomocí Lysandrových Spartských válečníků ovládnout bitevní pole, osvobodit ostrov od stvůr a zavřít Hádův portál jednou provždy! Jste připraveni vést spartské armády k vítězství proti Hádovi?
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
To ne, už tak měsíc mezi sebou takhle v tabulkách bojujeme.. Mi dokonce prá dní dozadu psal, že u něho v alianci tvrdí, jak jsem jeho Golden Boy Dvojče ..
Chci se zeptat cca před dvěma roky jsem hrál grepolis a fungovaly mi statistiky na cz.grepostats.com/ jenže dnes to už nefunguje. Byla to výborná pomůcka, kde šlo se statistikami dělat divy. Nevíte náhodou někdo o podobném nástroji pro statistky?
To teda, taky jsem je hledal, bo hraju s přestávkama pokaždý a tenkrát ještě fungovaly. Naposledy jsem hrál Omikron s nějakým Thassos v Exekutorech, kam jsem přešel z Alfa a Omega pěkně mu tam dali klucí nepřátelský.