Vážení hráči,
Dne 29.03.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.284. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit.
Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení.
Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Takže Athénina zkouška moudrosti je 1. disciplína. To jsem tedy zvědavý na ty další disciplíny, ale nemám dostatečnou fantazii na to, aby mě další napadly.
Rizaeli, kolik těch disciplín bude a tipni si, jak dlouho by to mohlo trvat ? A jestli to chápu dobře, musíme se zúčastnit všech disciplín (jako např. Athénina zkouška moudrosti), ale nemusíme všech podotázek (např. ta hádanka) ?
A pro vlastní info bych potřeboval vědět, kolik těch disciplín bude a jak dlouho to bude přibližně trvat. A každá disciplína bude probíhat zvlášť a nebudou probíhat třeba 2 najednou, že ?
Jasně... Disciplín bude cca 4-5 či 6... Uvidíme, jak nás a Vás to bude bavit. Každá soutěž bude v průběhu trvat cca 7 dní. Vždy bude probíhat jen jedna soutěž. Abych jen tak prozradil současný stav odpovědí z této hádanky... Zatím je to teda bída, přátelé . Je to všeobecný vědomostní soutěž... Ne žádné hádanky pouze ze hry .
Jo a ps: Nezapomínejte, jedna hádanka - maximálně jedna odpověď .
Tak to bych teda netypl myslel jsem ze kdyz je psano o mirumilovnem obliceji, tak ze se mysli alespon z casti "lidsky" oblicej harpyje.
Jestli budou i dalsi otazky takhle nejednoznacne (mohla to byt i ta mantikora...) tak to bude asi celkem soutez o haluzi