DeletedUser7082
Guest
Milí čtenáři,
tak jako každý měsíc, tak i tento přinesl nový svět. Tentokrát s rychlejším nastavením 3/3, což se stalo takovým trendem mezi hráči. Klasicky zde máme jedince, kteří zanechali předchozích světů a myslí si, jak právě tenhle bude jiný, než ty ostatní a že právě zde prorazí. Těmhle hráčům předem přejeme hodně štěstí. Bohužel tak budeme moci popřát i při dalším spuštění.
Než se plně pustíme do kritizování a chválení některých, tak upozorňujeme čtenáře, aby vše brali s rezervou. Vše co se zde bude vyskytovat je pouze názor jedné osoby a zbytek s tím nemusí souhlasit ..
Nejprve bychom se podívali na kandidáty rozpadu.
Strážci X
Strážci Xx
Pár přátel
Exekuce
Udělal jsem experiment a rozeslal jsem do těchto aliancí v 19:25 zprávu typu “Pozvi mě”
Do 6 minut bez námahy a bez další odpovědi jsem dostal pozvánku do pár z nich .. Aneb, jak málo stačí a jste součástí aliance.
Kolik těmto aliancím dáváte vy ?
Nějaká sehraná parta se sem nechystá ? Např. Mamlasové, Fénix, Rytíři nebo podobní ?
tak jako každý měsíc, tak i tento přinesl nový svět. Tentokrát s rychlejším nastavením 3/3, což se stalo takovým trendem mezi hráči. Klasicky zde máme jedince, kteří zanechali předchozích světů a myslí si, jak právě tenhle bude jiný, než ty ostatní a že právě zde prorazí. Těmhle hráčům předem přejeme hodně štěstí. Bohužel tak budeme moci popřát i při dalším spuštění.
Než se plně pustíme do kritizování a chválení některých, tak upozorňujeme čtenáře, aby vše brali s rezervou. Vše co se zde bude vyskytovat je pouze názor jedné osoby a zbytek s tím nemusí souhlasit ..
Nejprve bychom se podívali na kandidáty rozpadu.
Strážci X
Strážci Xx
- Aliance, které sčítají se 123 členy.. zajímalo by mě, zda-li to těch +- 20-30 lidí utáhne.. Dočkáme se zde klasiky ztracených měst a následného rozpadu ? Vše v rámci 14 dní po ukončení ochrany ? Ale zase tady máme možnost čerpat a zaplňovat místa v hlavní alianci a to právě hráčema z akademie. Aneb, chceme být chvilku na prvním místě, tohle bych dal jako moto ..
- Mm.. 75 členů, zde se nám proti strážcům snižuje šance na nabrání dobrého hráče. Někteří ostřílení zde jsou. Ale znova zde máme nespočet sólo hráčů, kteří byli pozvání přes automatickou pozvánku bez možnosti napsat “Ahoj, já jsem Franta a je mi 23 let a rád hraji grep od světa Beta, rád bych se stal členem vaší aliance” .. Zřejmě vedoucím náboru stačilo “pozveš mě ?
Pár přátel
- Lidi, které naprosto neznám, ale začátkem serveru mi přišla 4x během prvního dne automaticky vygenerovaná pozvánka. Kurník, přítel je ten, kterého znám ne ? Kdo jste ?!
Exekuce
- A v neposlední řadě, kdo nerad platí za alianci, tak se může přidat pod tyhle borce. Máme zde přímo citaci od nich z popisu “Staň se taky exekutorem - je to zadarmo, tak co
”
Udělal jsem experiment a rozeslal jsem do těchto aliancí v 19:25 zprávu typu “Pozvi mě”
Do 6 minut bez námahy a bez další odpovědi jsem dostal pozvánku do pár z nich .. Aneb, jak málo stačí a jste součástí aliance.

Kolik těmto aliancím dáváte vy ?
Nějaká sehraná parta se sem nechystá ? Např. Mamlasové, Fénix, Rytíři nebo podobní ?