DeletedUser7082
Guest
Thaasi, vzpoura tu je 24/5 ?
Nebo jak je to tady vyřešeno ?

Hral som uz podobny svet pre 4 rokmi - asi prvy v grepe s 5-ou norska theta ...
Moje poznatky:
- rychlejsia stavba miest a vyroba vojsk, ale nemyslite si ze utok bude vo vyhode
- bude to v bojoch skor vacsia drina, najskor kulturu neminiete iba na dobyjanie a budete musiet asi tretinu miest zakladat,
- pri 50 clenoch by mali lepsie fungovat vztahy v aliancii, lepsia spolupraca v akciach,
- divy sveta by sa mali stavat pri takto rychlom svete iba 4 -- ale toto nech potvrdi suport,
- rychly svet aj rychlejsie skonci asi za necely rok.
Treba brat do uvahy, ze odvtedy je grepolis so svojimi zlatkovacimi tahmi v inom leveli, uvidime ako sa to prejavi v takto rychlom svete.
Pri taketo rychlosti by svet skoncil na EN nebo US klidne za 2-3 mesice kdyby se to dalo, 2ky rychlosti konci hned jak zacnou divi po 6 mesicich,
Ally cap bych dal klidne 20, protoze sem jeste nevidel cesky svet kde by hralo 10 elitnich hracu najednou, ne to jeste 20 a uz vubec ne 40, tzn. Ze mit 5 top gracu a 45 mrtvych tel co musis tahat, hmmm no nwm nwm
Proc jen 4 divy to sem teda jeste neslysel. Drina to nebude, dame nejakej ten milionek nebo 2 a zas to quitnem, hrat rok s 500 lidma , not my style
Jop,Chí například bylo bez vládce![]()
Pár dní po startu a už je na fóru zase ticho.A já nemám co číst o Grepíčku.![]()
Chybička v překladu ?![]()
![]()
A co víc Thasi,když kliknu na ikonku úkolu,tak mi vyjedou obě dvě volby ,i když jsem si již zvolil.
![]()
//Sloučen doublepost. Thass