DeletedUser5989
Guest
Se zbláznila, spamuje mi zprávy
.
Asi chce, abych měla z té 43. pozice trauma

Asi chce, abych měla z té 43. pozice trauma

nebudu už nic psát jen ukazuješ co vše neznáš, na světě Omikron jsem byl jeden ze zakladatelů a kde jsme získali kurunku, doplň si znalosti než něco můžeš tvrdit
Nechci vám skákat do řeči . Nevím co tak strašného Topfix provedl, že si skrz něj nevidíte do pusy, ať už v tomto příspěvku či jinde, ale jak se říká, kdož jsme bez viny hoďte první kamenem a jak čtu tak jste všichni nevinní jak to jehňátko boží . Kamelot jsem založila já s Hamikem a nikdy jsem si nemyslela, že hráči ali s takovýmto názvem propadnou takové nevraživosti, zášti a pomstychtivosti.Pokud to tak není , je zajímavé , že 80 % ali na Ypsilonu je proti vám. Co vám dává právo soudit a odsuzovat?
Jak je zde řečeno je to hra , tak hrajte a bavte se a neřešte tady nesmysly. Nevyhrožujte, protože i to se každým dnem může otočit proti vám. Zkrátka se chovejte tak, jak byste chtěli , aby se chovali ostatní k vám. Buďte dobří L.
kdybych si něco vymyslel tak bych to přiznal ale je zde jedna maličkost Kamelot používá ke komunikaci TS a byli jsme na něm všichni a tam samotní hráči toto domlouvali jak a co a když bylo potřeba tak okamžitě verbovali ať tam ten a ten skočí mrknout jak to vypadá popřípadě poslat armu, jenže tohle vy bez možnosti používání ts se nikdy nic nedozvíte jen zkresléné informace a to že 5mifo5 dostal na sk globál ban je nejspíš také výmysl a už slyším tu reakci jelikož to jediné vy umíte a jen se divím jak dotyčný mlčí, aby se nemuselo přiznat ktomu co píšu
nebudu už nic psát jen ukazuješ co vše neznáš, na světě Omikron jsem byl jeden ze zakladatelů a kde jsme získali kurunku, doplň si znalosti než něco můžeš tvrdit
citace marcela33:
Hrať bojový svet bez administrátora a dalších radcov ako to robíš ty je len ukážka ako sa to nehrá ale bavkaj sa a neplet sa bojovníkom do hry.
ktomuto bych jen dodal nejsem jediný kdo nepoužívá rádce a osobně je nemíním dotovat penězmi za to mi ta hra nestojí ale nikomu také neříám proč dotoho strká peníze je to každého věc a ty nejsi ani bůh a ani tvůrce hra abys nám tady vykládal co je potřeba ke hraní Grepolisu
Ateď pjdu krok za krokem a snad to zvládneš pochopit i ty :
1) ano odtrhl jsem akademii od hlavní alianci, ale nikomu jsem nebránil odejit kvám, každý měl svobodu rozhodnutí
2) označení za nepřítele jsem vás také označil, nebo si snad myslíš že pošlete ihned útoky na města a my se na to budem jen dívat?
3) název aliance nech prosím na mém rozhodnutí, mě se líbí takoví název, a nebudu se přeci dotazovat vás jestli s takovým názvem souhlasíte
- další věc je že bys jako stoprocentní hráč měl označovat nick řádně a ne ho překrucovat jelož nevíš ani co znamená
- mluvíš jak jsme vás podrazili a udělal jsem křivárnu, tak jen připomenu bívalí hráči Alibaby kteří odešli k Black n White a za jejich pomocí získali města a pak hupky dupky do Kamelotu tomu říkáš jak nejspíš strategie
- a na závěr píšeš jak jsi mě vžddy dostal do rohu svou otázkou, nikdy jsem v rohu nebyl a nebudu na to nemáš prostředky