jj já ti tam sednul a dokonce si ho vzal díkyChilliConCarne, poď puso a sedni mi do města :-*
Zapomnel jsi pripocist slunicka Ano jsem hloupy, proto mam vysokou skolu Ekonomickou, proto jsem si spocital, ze se slunickama je vas daleko lip, nebo to snad pasete jeste s nekym ?Tak trochu k číslům, když už tu zase vytahuješ svoje trapné bludy
Chaotic + Tartaros -> 127
Duté Hlavy + Immortals + Vysočina + Cholerici -> 123
Padlo vám tam 28k OL, takže úplně vše, co máte a věřte, že my ještě nějaké birky máme, bohužel dojezdy A díky za BB dvojnásobně, padlo Vám tam toho 2x víc, takže děkujeme
Jinak zajímavé, že zase vytahuješ takové nesmysly...Hlavně, že vy ze začátku jste potřebovali proti 30 lidem 150 lidí a stejně jsme vám to moc nepomohlo, ty jsi tak hloupý člověk, že to není možné
Pokud ti to vadi, muzeme se presunout do diskuze. Vzhledem k tomu, ze blogger je k.o a blog nejspise nebude, tak bych rekl, ze z nas hracu, co sem piseme to nevadi. Pokud to vadi supportu, to je mi lito. Staci rict. Myslel jsem ze jsme ve svobodne zemi. Nebo ne?Já teda vážně nevím, ale přijde vám, že tohle všechno ma souvislost s blogem?
To bych nechala na Demokritovi majlant Copak dvě, ale šest, to byla paráda...No ty jsi kouzelnik, takhle bych chtel umet cheatovat taky, hlavne hrdiny v grepolisu. =D Skoda ze v Innu neudelali, ze se treba za 10-20 zlatek presunout hned. 2 hodiny je dlouha doba.