prosím? zahrál jsi to jak zbabělec který to prostě nezvládl a radši dal města nepřiteliZahrál jsem si pěkně
prosím? zahrál jsi to jak zbabělec který to prostě nezvládl a radši dal města nepřiteliZahrál jsem si pěkně
Já jsem všechno zvládál... Přišel mi svět nudný tak jsem ho trochu oživil nemáte začprosím? zahrál jsi to jak zbabělec který to prostě nezvládl a radši dal města nepřiteli
Že zrovna ty píšeš niečo o zbabelcovi Ktorý nám chcel na Dyme darovať svoje mestá u nepriateľa v základniprosím? zahrál jsi to jak zbabělec který to prostě nezvládl a radši dal města nepřiteli
ty sam si nam odovzdal mesta.. a pises o druhomprosím? zahrál jsi to jak zbabělec který to prostě nezvládl a radši dal města nepřiteli
No podla mna to dopadlo tak ako sme predpokladali u mna spoko...Fimo ty sa tiez nevyjadruj. Svojim konanim ste sposobili presny opak toho co si zelal vas pan vrchny na zaciatku tejto diskusie
Nikto sa nechce napojiť? radšej by som bol keby tam aj niekto dojde...
Nevim jak ty, ale na dyme jsem nehrál nejsi trochu pomateny?Že zrovna ty píšeš niečo o zbabelcovi Ktorý nám chcel na Dyme darovať svoje mestá u nepriateľa v základni
Můžu vědět kde jsem vám dal města? Radši si klikej u nás na ostrově když jste se tam tak uboze dostality sam si nam odovzdal mesta.. a pises o druhom
Dyme si hral, a bol si u Fénixu. Škoda, že už nemám chat skupinu na fb, aby som ti aj screen doložil, ako si nám písalNevim jak ty, ale na dyme jsem nehrál nejsi trochu pomateny?
to je škoda protože si svět opravdu nepamatujiDyme si hral, a bol si u Fénixu. Škoda, že už nemám chat skupinu na fb, aby som ti aj screen doložil, ako si nám písal
Tak ked si neaktivny a prebrali sme ti mesta bez problemov...a vratis sa ked ti ostalo 1mestoMůžu vědět kde jsem vám dal města? Radši si klikej u nás na ostrově když jste se tam tak uboze dostali
a můžeš mi prosim tě už konečně říct kde to bylo? ??Tak ked si neaktivny a prebrali sme ti mesta bez problemov...a vratis sa ked ti ostalo 1mesto
takže z oz ve hře jsem pochopil, že ani nevíš koho přebíráš a spletl jsi si mě? DD tak to joTak ked si neaktivny a prebrali sme ti mesta bez problemov...a vratis sa ked ti ostalo 1mesto