• Vážení hráči, Dne 10.05.2023 (středa) bude hra aktualizována na verzi 2.287. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Sraz serveru Gythium

Thasoss

Grepolis tým
Já když v tomhle směru slyším „router“, nevím, co si pod tím mám představit... :D Páč pro lidi je router všechno, co nějakým způsobem zprostředkovává net. *okamžik pro osypky*

DeletedUser12592

Guest
Sim router, nebo mobilni hot-spot, nebo nevim jak to nazvat... samozrejme s sebou nepovezu antenu, modem, kabely, nebudu usmernovat signal atd.. to bych byl blazen

mikosansobi

Grepolis tým
Sraz se vydařil a také bych dala repete. Jste super banda lidiček. Děkuji Vládci za chatkové útočiště a ostatním za 100% účast na zábavném a sportovním odpoledni.
Abych navnadila ostatní hráče, kteří ještě neabsolvovali žádný srazík - koupali jsme se, šplhali po skalách k místním pamětihodnostem (doporučuji před odesláním kolek si dát na rozcvičku alespoň jednou Bezděz :D ), grilovali, popíjeli medovinku a jiné nealko, hledali zlatý poklad. Atmoška perfektní, lidi super a doufám, že se opět brzy uvidíme. :)

Kdo si ještě z obou týmu nenapsal o zlatky za výhru v soutěžích, aby tak učinil a připsal, ve které skupině statečně bojoval až do konce :D

Chtěla jsem tu hodit pár fotek jako návnadu, ale kdo by chtěl vidět adminku jak procvičuje hula tanec s fotbalovým míčem :D.

Děkuji všem a zase brzy ahoj :)

DeletedUser12592

Guest
Musime objednat vice medoviny, posledne nestacilo
smiley_emoticons_hecheln.gif
smiley_emoticons_saufen.gif