Vlastník města nyní nebude dostávat žádné obranné body, nemá-li ve městě žádné jednotky, i v případě své podpory, nebo když je dobýván
Taky jsem to původně vůbec nepochopil, což bohužel u těch popisů updatů není úplně výjimkou. Pochopil jsem hned jen to, že když jsou ve městě cizí podpory a žádné vlastní jednotky, vlastník města nedostane žádné BB. To je ještě v pohodě. Ale to znamená i to, že pokud ve městě nejsou žádné jednotky, nedostanu body za těch pár vojáků, kteří zemřou pouze vlivem hradeb a věže. Nesmysl. Kam se teda to BB poděje a kdo je dostane, hradby??
Ale že nedostanu BB za své vlastní podpory z jiných měst, pokud (už) nemám ve městě jednotky, které z toho města pocházejí, je pěkný nesmysl. Tady jde snad o to, jakého hráče ty jednotky jsou a kdo dostane BB. A když ve svém městě budu mít své podpory, tak mám logicky dostat podpory já jako hráč, ne jako město. To by teda rovnou mohli zase vrátit to, jak to bylo původně, že podporující hráči nedostali žádné BB, není to náhodou to samé jako u vlastní podpory?
"... nebo když je dobýván" mám chápat jak? Asi že když je nějakému hráči dobýváno město a o město se s okupujícími jednotkami bojuje, dosavadní vlastník města nedostane žádné BB za porážku osvobozovacích útoků, pouze dobyvatel a další podporující účastníci (dosavadní vlastník města už nebude účastníkem obrany a nedostane podíl - jako když proběhla změna u vlastního města bez vlastních jednotek, pouze s cizími podporami). S tím bych souhlasil. Anebo to znamená, že když se někomu při dobývání vlastního města omylem přichomýtne vlastní podpora mezi dobyvatelovými, hráč nedostane svůj podíl BB? (proč to píšou tak zkratkovitě na úkor srozumitelnosti...

)
Pokud to takto opravdu mysleli (především ten druhý odstavec), stálo by zato poslat stížnost do Německa za naši komunitu. Vyjádřilo se k tomu hned několik hráčů, pouze kteří jsou tady registrovaní, určitě by s tím nesouhlasilo daleko víc hráčů.