Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se mi zrovna nelíbí, co když budu chtít někoho známého kontaktovat a vstoupit do aliance a podobně? Hned na začátku hry? Nevím, jestli to stojí za cenu trochy méně občasných spamů a reklam od účtu k tomu určených, už jsem dostal spam i po této změně od hráče přes 800 bodů.Nyní budou moci hráči posílat hromadné zprávy v tu chvíli, když budou mít alespoň 800 bodů (tím se zabrání spamu na herních světech).
Taky jsem to původně vůbec nepochopil, což bohužel u těch popisů updatů není úplně výjimkou. Pochopil jsem hned jen to, že když jsou ve městě cizí podpory a žádné vlastní jednotky, vlastník města nedostane žádné BB. To je ještě v pohodě. Ale to znamená i to, že pokud ve městě nejsou žádné jednotky, nedostanu body za těch pár vojáků, kteří zemřou pouze vlivem hradeb a věže. Nesmysl. Kam se teda to BB poděje a kdo je dostane, hradby??Vlastník města nyní nebude dostávat žádné obranné body, nemá-li ve městě žádné jednotky, i v případě své podpory, nebo když je dobýván