mikosansobi
Grepolis tým
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu...
Tak v případě Lama Teamu to vlastně tak nějak byloJa nevim, obcas mi prijde ze si myslite ze tyhle stale aliance stvoril sam Buh,
skromnost ti nikdy nechyběla DDTak v případě Lama Teamu to vlastně tak nějak bylo
Chlape, já vím, že pochopit ironii a nadsázku může být pro určité lidi náročné, takže ti napovídám, že se zde o ní jednalo. Příště mi tu napiš, pokud to zase nebudeš moct poznat - já ti to vysvětlím.skromnost ti nikdy nechyběla DD
buh s tím měl tolik práce,že mu nezbyvaly dny na hraní a tak hrál vždy u spodku aliančního žebříčku
fakt to na tebe sedí 6 dní blbe koukaš a sedmý den něco klikneš
Pomalí svět na léto OK , ale vzpoura a ještě pomalá to si nedokážu představit a z dominancído toho?? D
to tam bude 5 lidí
Tak to je smutné, že domečkář a jeho parta porazí toho nejlepšího bojovníka a jeho partu :/ Ten svět vážně není fér, viď?jsi proste dokonaly domečkař
ustalil se vyraz ,ktery používame pro lidi ,kteří hrají dokonale až tak,že jdou na rozběr ... říkáme tomu : hrat svět na koudeta
fura kecu a vysledky na fronte 0
Mne dnes nešlo posouvat na mobilu po mapě mají to nějake poničenéVubec mi nejde za apky odeslat utok na bitviste. Z prohlizece to jde. Ma to nekdo podobne