Já bych to mohl v klidu napsat i když bych nikoho neznal ,mě názor ostatních ani trošku nezajímá
"teda přečtu si to ale že bych se tím nějak zaobíral";D
No každopádně nečekám na tomto světě nějaký zajímavý vývoj...nakonec se většina rozdělí do 2 aliancí pak vyhraje ta lepší... teď to jsou všechno jenom přechodné ústavy pro pacienty...
Občas mi přijde že většina lidí co to tu hraje jsou naprosto nezajímavý a nemají čím překvapit, lidi maj dělat tuto hru zajímavou ale v podstatě všechny světy maj úplně stejný nebo podobný scénář což mě vede k myšlence že buď to hrajou omezený lidi nebo je hra omezená a nastavená tak aby přitáhla co nejvíce omezených lidí za předpokladu že někdo na tom bude profitovat a kuwa že bude profitovat, sám sem sem naházel xxxxxxx..a myslím že každý občas dotuje, ale vy za to chcete pouze dočasné ulehčení hry, já bych si přál aby alespoň určitá část těch peněz se vrátila všem tím způsobem že by se hra vyvíjela trošku směrem jakým by chtěli především hráči, ne tím směrem aby to sypalo pořád více a více jak tomu je poslední roky i slepý to musí vidět
... "ale to je jako přát si od boha Lamborghini a čekat až spadne z nebe..."
V podstatě by taky stačilo vyměnit hráče, a tím myslím, téměř vás všechny ."nejideálnější řešení";D...
Každá aliance funguje tím stylem že každý hráč v ní se musí zapojovat musí pomáhat být aktivní ale to je téměř vše co tady ty aliance nabízí, že by nějaká aliance vystupovala kreativním přístupem se takřka nevidí "rutinní hraní".a ani pro mě nemá smysl zakládat alianci a něco takového někomu nabídnout nebo už ste Všetci tak zvyklí na to lemrovské hraní že je fakt lepší vás vyhladit...;D
Pro Tahsoss"
Bůh mě obdařil na štestí někde jinde;D
Pro endrowko"
To záleží na tom jaký je člověk a jak mu to přijde.. ale pokuď bych měl skutečně psát seriózně ,tak určitě ne sem...a endrowko v klidu však jenom píšeme ,sme přeci na veřejném fóru ....;D
A ano ostanu na okraji mapy s vámi hrát nechci, tím myslím s vámi se všema..
Máte tu moc lásky a míru ste jak cukrátka;D...