• Vážení hráči, ve středu 18.3. 2026 vydáme aktualizaci na novou verzi 2.358. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Kavárna světa Theta

Bigu vidíš a to jsem si chtěla pokecat :)
Tady vidíš, že je to jen obrovská bublina, co čeká až praskne a říkám ti, to bude rána :)

jo a bigu, to co Oldřich citoval, napsala tvá spoluhráčka zde na fórum. Byla tu nějaká rozevlátá :)
To že to citoval není přece neslušné, on to citoval velmi slušně.

jsme v kavárně,v té má vládnout uvolněná atmosféra,povím vám proto vtip:
To si takhle mezi Bílým domem a Kremlem zřídili faxový spojení.V prvním dni přišel do Kremlu fax s dotazem: "Kolik je u Vás průměrný kalorický příjem na obyvatele?"
Týden se nic neděje,a potom dojde do Bílýho Domu odpověď : " A vy zase mlátíte černochy!!! "

Přemýšlím,jestli to není spíš bajka,ale to asi ne,z tý by plynulo nějaký poučení...Asi opravdu vtip...

Závěrem bych se chtěl omluvit všem,kteří si tu platí drahý Prémium za to,že svým lehkovážným,drzým,cynickým a opovrženíhodným způsobem narušuji jejich jinak pohodovou hru. Promiňte.

No když to tu Sultán nebo Jonik zamkl...

Naposledy upraveno moderátorem:
míníte-li pokračovat v rýpání, obviňování a urážení tak to tu celé smažu a bude klid..

kavárna snese nějaký ten flame, každá podobná vyostřenější debata může být jako koření, ale koření má dodávat chuť, ne nahrazovat hlavní chod..

Sultane,neměl jsem zájem pokračovat v rýpání a obviňování,chtěl jsem jen prolomit ledy,pokud to vyznělo jinak,sorry:-(

to taky nebylo na Tebe.. neřešme, ledy prolomeny, venku je dvacet stupňů mrazu tak bach ať zas nezamrznou:-)

Stejně i já. Omlouvám se za své rejpání, ale ten First mě už opravdu lezl na nervy.

Škoda, že není možné ještě zmenšit písmo :-P

Joníku, nemáš pravdu. Tady nebyl prostor pro Bn. Tohle fórum si přivlastnili kordi a jejich nohsledové, viď beduine :)Už jen to co jsme si tu psali dříve. Na názor právo máš, i na to hrát, ale měl by jsi být nezaujatý a objektivní. Jsi rozumný, ale ne objektivní..

Málem jsem se z tohohle posmál(promin)-ale jak si na tuhle nejapnost přišla?Tak,že jsem jednou řekl že to není popularitou BN?

Neco k staveni a deju kolem divu: a pro toho dalsiho pohadkare oldrichovce ..tady mas nase programky na vasi teorie pohadek :

Oldřichovec dnes v 14:24 hod.
Ahoj chlapi,
vím, jsme, tedy lépe řečeno, byli jsme ve válce.
Myslíte, že útočit ve věku dívů je rozumné?
Myslím, že v tomto světě vyhraje jen jeden a plýtvání silami na šarvátky poražených už není čas.
Takže myslím, že by bylo vhodné se soustředit na stavbu jednoho divu tak, aby nevyhráli unicorni a dosáhnout aspoň patového stavy.
Nemyslíte?

Ty nemysli a zacni uz konecne hrat co mas :-) Timhle si urcite pomuzes ...a pak tu neco moralizuj :-) a vykladej jak mi vsechny obesilame a spojujeme se snekym , a mate pak jen spoustu skaredych slov o nas .. my vas nesoudime a porad tu neco pisete o nas, bez nas

Toto souvisí s prográmky konkrétně jak?
A proč by neměl napsat dopis takového typu?
Mimochodem když jsi z kornu tak jak to víš-jediné co mě napadá je špech-což taky není zcela čestné(když celou dobu tvrdíte že jste andílci).

Toto souvisí s prográmky konkrétně jak?
A proč by neměl napsat dopis takového typu?
Mimochodem když jsi z kornu tak jak to víš-jediné co mě napadá je špech-což taky není zcela čestné(když celou dobu tvrdíte že jste andílci).

jestli dovolíš,odpovím ti já. Šlo o dopis,který psal někdo někomu,pokud se k němu Unicorn dostal,mohlo to být i tak,že nám ho předal někdo,komu jsou naše metody méně odpudivé než pisatelovy.
Celou dobu jsme netvrdili,že nemáme špehy (tím netvrdím,že je máme), ale řeč byla o pomocných programech a jiných zařízeních,nejlepší z nich byl asi ten na ovládání systémových hodin v GREPU :-)

Rád bych pogatuloval SULTANOVI k povýšení a k získání titulu Tyran. Grat a užívej ho s maximálním nasazením ;)

Nebyl :P Ale pokud budeš rejpat, mám tu spešl titul a jako bonus k němu i obrázek trojhlavýho psa :D

Dnešním dnem se UNICORN stal vítězem světa Theta. Rád bych touto cestou poděkoval všem příznivcům ,ale i protivníkům,bez jejichž snažení bychom se patrně nikdy nevybičovali k takové surkové smršti. Díky,bobbyc

Nezapoměl jsi poděkovat i jiným skrytým příznivcům?
Cha

Miluju ironii, obzváště tu, na kterou skočí kdejaký jouda.

Naposledy upraveno moderátorem:
Děkujeme i jiným skrytým příznivcům za to že nám držely palce.
Nebýt našich věrných fanoušků tak by jsme to tak rychle nezvládly..

Zpět