Skipiho rozhovor s PR managerem InnoGames
Ahoj Skipi, tu sú odpovede na tvoje otázky:
1. Je v zamestnancoch Innogames dosť nadšenia,
aby hrali nejakú z InnoGames hier aj po tom, čo sa hrám venujú celý deň v práci?
Hádam
väčšina z nás hrá naše hry v kancelárii ale taktiež aj doma. Veríme, že je doležité hry poznať, rozumieť, čo si o nich hráči myslia atď. Pre niektorých z nás - ako napríklad pre herných dizajnérov - je predsa hranie hier základnou podstatou práce.
Dále:
Jméno: Marco Behnke
Přezdívka: dev-grepo
Pozice: Backend-vývojář
Co je tvými povinnostmi?
Jakožto backend-developer jsem zodpovědný za hlavní herní kód Grepolisu, jenž běží na našich serverech. Do toho se zahrnuje programování nových funkcí, stejně tak oprava chyb a údržba těch starých.
Hráčem Grepolis jsem od konce roku 2011 dodnes.
Nikde nikdo nemá zakázáno hrát, krom supportérů na těch světech, který spravují. Že podvádíme, to jste si sami vydedukovali na základě toho, že jsem v relativně úspěšné alianci. Kdybych nebyl, nějaké údajné podvádění byste neřešili, nebo kdybych byl ještě lépe u vás v alianci. Je zajímavé, jak z toho samého byla na Pí mj. Alibaba nařčena kvůli mé účasti v ní taktéž... a padla. Jak je to možné? Vždyť jsem těm lidem přičítal tisíce zlatých a vypisoval informace o nepřátelích, ne?

))
Na závěr ještě jednou opakuji... nikdo nemá zakázáno hrát Grepolis... jak sami vidíte, ani její vlastní vývojář ne. A není to nic nového, ale tradice od vydání Divokých kmenů na trh... tedy více jak 10 let? Nejlepší získávání zkušeností a testování novinek je během všední praxe... pokud tento mnohaletý přístup InnoGames někdo změníte, smeknu před vámi a zařídím se podle nových příkazů Inna. Do té doby hrát budu, a to tak dlouho, jak budu módovat, jedno bez druhého je pro mě zbytečné. To vám mohu zaručit.