kenzicek1 atd.: Že jinde nevystupují pracovníci tamějšího Týmu ve hře pod svými oficiálními přezdívkami, neznamená to ale, že nejsou ve hře ani pod jinými. Ráno jsem tu dal dva zdroje, které dokazují, že mohou hrát I vývojáři. Tím je vyřešen jeden problém - můžeme hrát? Ano či ne? Ano, můžeme. Druhý problém - zneužívání informací a přičítání zlatých. Můžeme vám dát informace z technického zákulisí? Ne, nemůžeme. Tak proč to řešíme zde? Proč nepodáte regulérní stížnost? Nechcete. Vy to zde nevyřešíte. Nebo doufáte, že po vašem tlaku postaveném na osočování bez důkazů někdo z nás odejde? Máme důvod? My máme svědomí čisté... platí to i ve vašem případě?
Já očekávám teď od vás jakékoli důkazy při vašich tvrzeních. My vám je tu v rámci možností dáváme. Vy prozatím přiživujete svou konspirační teorii na principu odmítání námi předložených faktů a přikládáním dalších nepodložených mystifikací.
Já očekávám teď od vás jakékoli důkazy při vašich tvrzeních. My vám je tu v rámci možností dáváme. Vy prozatím přiživujete svou konspirační teorii na principu odmítání námi předložených faktů a přikládáním dalších nepodložených mystifikací.