Děkuju za hezké označení parazita.

Ano, sebral jsem města od lidí z ali, protože je dokážu naplno využít k utočení, nebo bránění, ať už při pomoci spoluhráčům v off, či deff záležitostech.

Taky jsem jeden z mála lidí, který se nebojí sednout dutým hlavám do města, nebo na ně utočit.
Zapomněl jsi opomenout, že duté hlavy měli v Tartarosu špeha, o kterém veděla celá rada Dutých včetně tebe.
Vyrazil jsem s kolonkou na město, kde jste seděli, od špeha jste se dozvěděli, že pojedu, takže jste kolonku stáhli a za můj dopad na vteřinu posadily olky.

A ty jsi se v oz dušoval, jak o tom nic nevíš, přitom sám hráč, rethon dosvědčil, že jsi o tom věděl ty, a nejen ty.
Dále jsi nahlásil našeho hráče Vincka, aby jsi mu mohl sednout do města( dostal ban 24 hodin). Zřejmě jsi dost určitý v pomlouvání jmen, ale sám nejsi férový člověk.
Já se s nálepkou parazita smířím, ale ty jsi lhář a podvodník, a ještě ke všemu udáváš protihráče na support, aby jsi mu mohl s kolegou adrenalinem mohl sednout do města.

Je mi tě líto.
A když jsem na tebe poprvé vyrazil v noci, tak jsi mi napsal, a hned jsi začal vyhrožovat jak na mě budeš jezdit

Ano jezdíš, ale ti vojáčci které posíláš po jednom do mých měst, no jestli nic lepšího neumíš, tak to mám docela pohodu. Nemám rád vaší alianci, obecně, ale jen díky Tobě, protože na ní těmihle nemístnými řečmi vrháš špatné světlo. A piš si, že na tohle dojedeš jak ve hře, tak v reálném životě, protože ve hře lhář, v životě lhář.
Díky za zábavné čtení, přeju ti pěkný den.
Hyperion.
Jenom se pokusím doplnit a rovnou se vlastně i zeptat. Devátá legie by stále měla fungovat: 13 Devátá legie z Athén 134781 22 6126 Nabrali hodně hráčů, použili hodně jemné síto a vytřídili plebs. I tak se to dělá. Aliance stále funguje.
Pár přátel, kde jsem byl samozřejmě členem, se rozdělilo mezi Immortals a Viking warriors.
Parazitismus mi nějak nevadí ale nechápu, podle čeho se teda přesně řídí. Pokud jsem parazit, tak je to proto, protože zabírám končící členy vlastní aliance? Má je dostat radši nepřítel? Mám si radši zabírat podstatně slabší města a neaktivní hráče ve svém okolí a ztrácet tím drahocenný čas dostavbou jejich měst? 18k bitevních bodů jsem přeci nenasbíral na vlastních hráčích ne? Samozřejmě, že nepatřím mezi takové výborné bojovníky jako Dariios, Sirmix, bezhlavyjezdec a další... Ale na druhou stranu já nejsem v úplném centru dění a silnější hráči se nenacházejí pár minut cesty ode mne. Co se bitevních bodů týče, tak je to bezesporu fakt, že jsem v podstatně horší pozici než hráči, kteří začali hrát v den, kdy server začal (já jsem tu možnost bohužel neměl).
A to tu samozřejmě mluvím jen o sobě. Takový Hyperión, to je úplně jiná liga. Je to výborný hráč a taky se to tak projevuje. Je v topce největších bojovníků i přesto, že zabírá města svých vlastních hráčů! V globálu to vlastně znamená to, že zvyšuje šanci na převzetí města nepřítele pro svou alianci, zatím co on si bere snadné cíle a využívá jejich potenciál naplno. O Hyperiónovi bych si nikdy nedovolil říct, že je to parazit naopak!
A teď se dostávám k samotnému parazitovi, jak ho vidíš ty. Musím se sám sebe ptát, jakou to má vlastně VYPOVÍDAJÍCÍ hodnotu. Hráč může přebírat města svých spojenců a zároveň jim pomáhá bránit / dobývat, města nepřátel. Pochopil bych, kdyby se člověk prostě podíval do tabulky a tam si přečetl číslo, kolik má bitevních bodů. To je (téměř!) jasná informace o tom, jak je platný pro alianci. Má hodně útočných bodů? Zabil hodně jednotek, tím zpomalil a celkově oslabil nepřítele, který je podstatně zranitelnější vůči útokům ostatních. Má hodně obraných bodů? Zabil hodně nepřátel, zpomalil a oslabil nepřítele a znovu tím dopomohl k jejich větší zranitelnosti.
Tím netvrdím, že je to špatně. Jen tvoje idea je špatná.
Jinak posílám imaginárního zlatého bludišťáka. Tohle oproti ostatním "blogům" nebylo vůbec špatný!
Jo a ještě si dovolím trošku rýpnout

))
"
Na začátku byly mé tipy 75% úspěšné . Jak lehce je tahle hra předvídatelná co ? Až mě z toho mrazí" mě mrazí z toho, že pravda je vlastně taková, že nakonec jsi odtipoval jen dvě aliance, z čehož jedna byla naprosto evidentní; "přidat se může kdokoliv". Takže vskutku, tahle hra je lehce předvídatelná ale né pro každého

))
Díky

To co jsi napsal, mě potěšilo a pobavilo. Dariios je skvělý bojovník, stejně jako Simrix.

Dokázal mně sebrat město i přesto, že nám jeli 2 vratky jedna vteřinu po kolce a druhá ta moje 2 vteřiny po kolce a přesto to udrželi, podpory 4 co vteřina za kolo.

Skvělá spolupráce. Takže bacha na ně, umí to skvěle a vědí co dělají. Však jsou tam další skvělí bojovníci...Kovi a další. Já i Dariios jsme žáci Juráška, který jak všichni víte a určitě znáte hrál na Mý, pak Sigma. Byli to dobré bitvy. Nemyslím si, že máme horší hráče, jen jsme moc neustáli nápor Dutých hlav, a hlavně nám zabrali spoustu nekativních(kdo není aktivní po celý den na pípaku, je u mě neaktivní) a tak jsme propadli. Ale teď se držíme, zuby nechty ale držíme.Nejsou jediná aliance, se kterou válčíme. Musím říct, že takové fofry s přesunem podpor a utoků jsem tedy ještě nezažil

Eldorassi : Myslím si, že jsi velice dobrý hráč, kdyby jsi nebyl, nejsi v top 10

Děkuju za tvé příspěvky, jsou velice trefné, přeji hodně úspěchů jak v reálu, tak i hře.

Snad se potkáme na bojišti, i když teď radši ne, máme toho už takhle dost
Sloučeno by// Poho203