Bohužel nemám na SK serveru účet a nikoho tam neznám, abych se zapojil.Inak na Sk svete vychádza tiež nový svet, a je tam vzbura + dominancia rýchlosť 4/5/4 kto by mal záujem o vzburu tak podte tam lebo dobývko je fakt pre tých čo tu sedia aj v noci.
Účet máš za 5 minút vytvorený a aspoň spoznaš nových ľudí a nájdeš novú partiu o tom to predsa jeBohužel nemám na SK serveru účet a nikoho tam neznám, abych se zapojil.
No to jo. Zkusím to tam rozjet. Třeba to tam za něco stát budeÚčet máš za 5 minút vytvorený a aspoň spoznaš nových ľudí a nájdeš novú partiu o tom to predsa je
Inak na Sk svete vychádza tiež nový svet, a je tam vzbura + dominancia rýchlosť 4/5/4 kto by mal záujem o vzburu tak podte tam lebo dobývko je fakt pre tých čo tu sedia aj v noci.
Snáď bez morálkyDoufám, že nám na říjen připraví podobné nastavení.. moc pěkné.
Ak pôjdeme aj my tak bude zaručene bez morálkySnáď bez morálky
Dávnejšie sa spomínalo že sa môžu púšťať len dva svety bez morálky ročne a tento limit sme už dosiahli.Snáď bez morálky
Aha, táto informácia mi nejak unikla. DíkDávnejšie sa spomínalo že sa môžu púšťať len dva svety bez morálky ročne a tento limit sme už dosiahli.
Ou shit, here we go againV kolik hodin se svět spustí? Jestli sem to přehlídl tak moje chyba.
Klasicky, medzi 10-14 s tým že sa vyhradzuje právo že sa svet pustí o +- 2 hodiny.V kolik hodin se svět spustí? Jestli sem to přehlídl tak moje chyba.
Díky za odpověď. Grep hraji s přestávkami už mnoho let, ovšem fórum sem navštívil teprve včera, proto ta otázka. Nevěděl sem, že se svět zapne pokaždé v nějaký určitý mezičas. Každopádně se omlouvám a ještě jednou díky.Klasicky, medzi 10-14 s tým že sa vyhradzuje právo že sa svet pustí o +- 2 hodiny.
Jasné, ja tomu rozumiem preto vždy rád zopakujem odpoveď.Díky za odpověď. Grep hraji s přestávkami už mnoho let, ovšem fórum sem navštívil teprve včera, proto ta otázka. Nevěděl sem, že se svět zapne pokaždé v nějaký určitý mezičas. Každopádně se omlouvám a ještě jednou díky.
Tuto informaci jsem musel předat kompetentní osobě, která svět bude spouštět, protože o ní nevěděla. Je možné, že dojde k posunutí spuštění o den.svět bude spuštěn v 15:00 ,mám to z tajných zdrojů .
Ale je možné že to pustí o něco dříve ...
Je to tak tajné že o tom ani neviete.Tuto informaci jsem musel předat kompetentní osobě, která svět bude spouštět, protože o ní nevěděla.